beatz_machine's FotoPage

By: beatz machine

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 24-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
夏休み、懐かしい思い出せ1

bunga api 1
bunga api 2
bunga api 3
View all 32 photos...
mmmm, best lak tengok bebudak nie buat photopages. let's give it a try,huh? ok, assalamualaikum. first photopage, so aku nak criter pasa first summer aku kat jepun nie. mmm, ape yang best, aaa? kebanyakan kenangan aku, mestilah bersama dengan lori sampah.baito"part time", baito gak, gi berjalan pun mesti ader gak. tak la aku asyik baito cam arue baito. aaaaa, ok, dah ader tajuk,

gi 花火大会"fireworks festive"
ok, haritue ader aaa aku gi tengok bunga api kat..., asakusa kot. aku gi ngan lutfi, manap, zik pastu ader sorang mamat tue, tak ingat aaa nama dier. aaa, dulik aaa. gambar yang ade kat aku pun tak la beraper lawa, pasal aku tangkap kat keitai aku jer. nie ade la beberapa best-shot aku upload.

baito membersihkan tokyo
hah, jangan kau ingat aku wat kerje nie hanya kerana duit. sebenarnya, aku tak berapa suka aaa tengok persekitaran aku yang kotor. so, aku start la baito mengutip sampah nie. oleh itu, apu pun lepak kat umah senpai aku, amir. pastu, aku lepak kat umah bebudak 妙典"myouden" lak. best aaa lepak saner. hari2 ade gak aaa orang tuk berborak. kalau tak, berborak ngan kerusi kat umah aku jer la. gambar takder.heheheh.....

gi 万博愛知"banpaku aichi"
nie boleh kata percutian aku untuk summer nie. aku pergi bersama lutfi, poje, pastu bebudak jauh pun ade, mad nor ngan mike. ade sorang lagi mamat tue, nama die pun aku tak ingat. tapi takper la... tak penting kot. jalan2 kali nie memang mahal, ditambah lagi dengan perkara2 yang tak dirancang. tapi, kira best gak aaa. at least aku dapat aaa jumper ngan mad nor n mike. cuma, kat banpaku tue memang tak sebest yang aku expect aaa. pasal, orang ramai. fuhhh, letih gak aaa. aku pun cuma masuk tak sampai separuh daripada pameran yang ader, so, kalau dapat masuk semua mesti best aaar. tapi, sehari memang tak cukup.



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net